ខ្មែរ  |  My PARAGON. U

Apply

Media Reports

“ពាណិជ្ជកម្ម​អន្តរ​ជាតិ​និង​ភ័ស្តុភារ​ (International​ Trade​ and​ Logistics)”​ មុខ​ជំនាញ​ថ្មី​ចូល​ខ្លួន​បំពេញ​តម្រូវ​ការ​ទីផ្សារ​ការ​ងារ​កម្ពុជា​

ការប្រកួតបង្កើតហ្គេមថ្មីក្នុងពេលតែ ៤៨ម៉ោងដំបូងបង្អស់នៅកម្ពុជា

យុវជន​វ័យ​ក្មេង​៥​រូប​បង្កើត​កម្មវិធី​ទូរសព្ទ​ថ្មី​សម្រួល​ដល់​អ្នក​ស្នេហា​វិស័យ​កីឡាបាល់ទាត់​កម្ពុជា

Creators of GoSoccer to pitch idea to tech giants in Singapore

លោក​បណ្ឌិត​ដេត សុខឧត្តម៖ មនុស្ស​គួរ​មាន​គោល​ដៅ​ច្បាស់​លាស់ និង​ប្រឹង​អស់​ពី​កម្លាំង​កាយ​ចិត្ត ដើម្បី​ឈោង​ចាប់​ក្តី​ស្រម៉ៃ​របស់​ខ្លួន

តោះ​! ស្តាប់​សិស្ស​ពូកែ​ប្រចាំ​​​ប្រទេស​ប្រាប់​ពី​ការ​ជ្រើស​រើស​​សាកលវិទ្យា​ល័​យ

តើ​និស្សិត​បញ្ចប់​ថ្នាក់​ឧ​ត្ត​មសិ​ក្សា​ត្រៀមខ្លួន​សម្រាប់​ការងារ​បច្ចុប្បន្ន​ហើយ​ឬ​នៅ​?

មិន​ធម្មតា​! កូន​ខ្មែរ​បង្កើត MLab បានជ្រើសរើស​ឲ្យ​ចូលរួម​លើឆាក​អន្តរជាតិ​

អ្នក​អភិវឌ្ឍ​បច្ចេកវិទ្យា​រាប់រយ​នាក់​ជួបជុំគ្នា​នៅ​សាកលវិទ្យាល័យ​ហ្សា​ម៉ាន់

រៀន​នៅ Zaman ត្រូវ​ប៉ាន់ហើយ ព្រោះ​មាន Exchange Program ទៅ​រៀន​សាលា​ល្បី​នៅ​កូរ៉េ​ខាង​ត្បូង

វិធីសាស្ត្រ​សិក្សា​បែប​ថ្មី​ដែល​បង្កើន​សហគ្រិនភាព​ក្នុង​វិស័យ​ព័ត៌មានវិទ្យា​

ស្វែងយល់ពីរបត់ថ្មីនៃជំនាញស្ថាបត្យកម្ម និងគ្រប់គ្រងសំណង់

កម្ពុជា​ទទួល​បាន​មេដាយ​ មាស ប្រាក់ សំរឹទ្ធិ ៧០ ពីការ​ប្រឡង​គណិតវិទ្យា​យុវ​ជន​អន្តរជាតិ​អូ​ឡាំ​ព្យាដ​

ជំនាញ​សិក្សា​ថ្មី​សម្រាប់​បំពេញតម្រូវការ​ទីផ្សារការងារ​

បញ្ចប់​ការសិក្សា​ជាជោគជ័យ​មួយ តែចាំបាច់បំផុតស្វែងរក​ការងារ​ ចឹង​និស្សិត​គួរ​ត្រៀម​ខ្លួន​បែបណា?

សន្និសីទនិស្សិត ជម្រុញឲ្យនិស្សិតចូលរួមស្រាវជ្រាវលើបញ្ហាផ្សេងៗនៅកម្ពុជា និងក្នុងតំបន់៖​ ថ្មីៗ ថ្ងៃទី០១ ខែកក្កដា ២០១៧

សាកលវិទ្យាល័យហ្សាម៉ាន់រៀបចំ វេទិការ​ពិភាក្សា​ការងារ ដើម្បី​ផ្តល់​បទពិសោធន៍​ដល់​យុវជន សារព័ត៌មានតោះអាន ថ្ងៃទី ១០ ខែមិថុនា ២០១៧

Two of ZamanU student teams won the final pitch of the SmartStart program - Go Soccer and Spare: Smart Axiata, 02 June 2017

"Being Young is not a Barrier to Become a Leader" with Dr. Sok Udom DETH: Tosread News, 25 March 2017

ZamanU's Student Won BMC Competition Startup Accelerator 2016-2017: Thmey Thmey, 14 February 2017

Interview with Rector of ZamanU, Dr. Sok Udom DETH: Thmey Thmey, 03 February 2017

Inauguration Day of Zaman University: Kohsontepheap Newspaper, 1 June 2010